Difuzori

Želite podići kvalitetu zraka u prostoru? Na pravom ste mjestu! Pogledajte našu ponudu i pronađite nešto za sebe.

Vrste difuzora

U našoj ponudi možete pronaći tri vrste difuzora. Kućni difuzori kao što su nebulizatori i ultrazvučni difuzori dolaze uz garanciju od 5 godina.

Klasični difuzori

Klasični difuzori (nebulizatori) koriste čista eterična ulja. Vrlo brzo i jednoliko raspršuju fine kapljice eteričnih ulja u prostor bez da one gube svoja svojstva. Čestice eteričnih ulja raspršene na taj način su jako sitne i lagane pa dugo ostaju u zraku, čak i nekoliko sati. Molekule eteričnih ulja izmiješane s vodom su puno teže pa brže padaju na tlo.

Ultrazvučni difuzori

U ultrazvučne difuzore se stavljaju eterična ulja miješana s vodom. Ultrazvučni difuzor će u prostor raspršivati maglicu u kojoj će biti otprilike 0,5% eteričnih ulja.

Profesionalni difuzori

Za poslovne prostore preporučujemo profesionalne difuzore jače snage, a koji se mogu prilgoditi svakom prostoru. Uz najam difuzora klijent dobiva i mješavine eteričnih ulja te mogućnost održavanja difuzora. Moguće je odabrati jednu od već gotovih mješavina eteričnih ulja ili, sukladno preferencijama, naručiti izradu vlastite mirisne kombinacije

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku

Prati nas

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu