Difuzori

Želite podići kvalitetu zraka u prostoru? Na pravom ste mjestu! Pogledajte našu ponudu i pronađite nešto za sebe.

Vrste difuzora

U ponudi imamo kućne difuzore, i to klasične (nebulizatore) i ultrazvučne, te profesionalne difuzore. Svi difuzori su vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna.  Kupnja ili najam profesionalnih difuzora je moguća slanjem upita.

Klasični difuzori

Klasični difuzori (nebulizatori) koriste čista eterična ulja. Vrlo brzo i jednoliko raspršuju fine kapljice eteričnih ulja u prostor bez da one gube svoja svojstva. Čestice eteričnih ulja raspršene na taj način su jako sitne i lagane pa dugo ostaju u zraku, čak i nekoliko sati. Molekule eteričnih ulja izmiješane s vodom su puno teže pa brže padaju na tlo.

Ultrazvučni difuzori

U ultrazvučne difuzore se stavljaju eterična ulja miješana s vodom. Ultrazvučni difuzor će u prostor raspršivati maglicu u kojoj će biti otprilike 0,5% eteričnih ulja.

Profesionalni difuzori

Za poslovne prostore preporučujemo profesionalne difuzore jače snage, a koji se mogu prilgoditi svakom prostoru. Uz najam ili kupnju difuzora klijent dobiva i mješavine eteričnih ulja te mogućnost održavanja difuzora. Moguće je odabrati jednu od već gotovih mješavina eteričnih ulja ili, sukladno preferencijama, naručiti izradu vlastite mirisne kombinacije

Kućni difuzori

„Kućni difuzori nisu samo za kućnu upotrebu. Mogu se, ovisno o vrsti, koristiti u automobilu, uredu, stambenom prostoru, ordinaciji, gdje god želite podići kvalitetu zraka.“

Gdje se nalazimo?

Adresa

Orebićka ulica 10

10 000 Zagreb

Kontakt

+385993106991
info@3aallaboutair.com

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku

7 + 7 =

Prati nas

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu