O nama

Naša priča

Upotreba biljaka i biljnih pripravaka stara je koliko i samo čovječanstvo. Ljudi su oduvijek upotrebljavali biljke u svrhu liječenja, ali i uljepšavanja i unapređenja kvalitete života.

Naša priča počela je s tom spoznajom i željom da pomognemo zdravlju naše djece i nas samih prirodnim putem. Da bismo tome pristupili kako treba, proširili smo naše znanje školovanjem za aromaterapeuta te dobivanjem međunarodno priznate diplome za praktičare aromaterapije.

3a – All About Air je brand nastao pod okriljem poduzeća Impetu Consulting d.o.o. Svrha svih naših proizvoda je oplemeniti i podići kvalitetu zraka u prostorima u kojima boravimo. Zrak je glavni akter naše priče… It’s “All About Air”.

Skraćeni naziv branda je 3A – All About Air jer se želimo referirati na oznake za izvrsnost (AAA, što se čita kao „triple A“, je oznaka za najbolje odnosno „exceptional“ subjekte te je garancija najviše kvalitete ulaganja uz najmanji rizik zastoja u poslovanju).

Obećajemo da ćemo uvijek davati sve od sebe kako bi naši proizvodi potvrdili takvu oznaku.

NAŠA MISIJA

Želja nam je stvarati kombinacije koje će uljepšati i oplemeniti svakodnevnicu mirisima te uz to podizati kvalitetu zraka u prostoru. Miris igra izuzetno važnu ulogu u našim životima. Djeluje kao okidač emocija i utječe na naše ponašanje.

Zašto naši proizvodi?

Na razvoju proizvoda stalno radi tim certificiranih aromaterapeuta, a zvijezde svih proizvoda su čista eterična ulja i mediji koji pomažu da ona učinkovito procirkuliraju prostorom. Želja nam je stvarati kombinacije koje će uljepšati i oplemeniti svakodnevnicu mirisima te uz to podizati kvalitetu zraka u prostoru.

Svi naši proizvodi napravljeni su od potpuno prirodnih sastojaka, bez sintetičkih kemikalija.

Sva naša eterična ulja i mješavine eteričnih ulja punimo u bočice izrađene od biofotonskog stakla. To je staklo atraktivne ljubičaste boje, a svojim svojstvima dugo čuva izvornu kvalitetu sastojaka u bočicama.

Zašto eterična ulja?

Poznato je kako pojedini sastojci eteričnih ulja imaju antiseptička, antibakterijska, antivirusna, umirujuća pa čak i afrodizijačka svojstva. Koristeći ih u prostoru u kojem boravimo, u isto vrijeme uživamo u ugodnim mirisima i činimo dobro našem zdravlju. Uz to, ne štetimo okolišu.

Zašto izabrati nas?

Certificirani aromaterapeuti

Na razvoju proizvoda stalno radi tim certificiranih aromaterapeuta.

Potpuno prirodni proizvodi

Svi naši proizvodi napravljeni su od potpuno prirodnih sastojaka, bez sintetičkih kemikalija.

Dostava na području RH i EU

Cijena dostave u RH iznosi 4,77 EUR ( 35,94 HRK ).

Gdje se nalazimo?

Adresa

Orebićka ulica 10

10 000 Zagreb

Kontakt

+385993106991
info@3aallaboutair.com

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku

12 + 4 =

Prati nas

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu