Odabrani mirisi u radnom prostoru potiču učinkovitost zaposlenika

by | srp 11, 2021 | Inspiracija

Želite povećati radnu učinkovitost?

Eterična ulja su lako hlapljivi, prirodni spojevi dobiveni iz biljaka. Kombiniranjem različitih vrsta eteričnih ulja, sami slažemo priču koja odgovara prostoru, ljudima, učinku koji želimo postići, a uz to svojim mirisom doprinose ugodnijem boravku u prostoru. Kombiniranjem određenih eteričnih ulja stvara se ugodno, opuštajuće ili energizirajuće ozračje.

Ugodne, dobro izbalansirane kombinacije prirodnih mirisa od eteričnih ulja djeluju opuštajuće na ljude, a mogu djelovati i stimulativno, uveseljavajuće, povećati koncentraciju i učinkovitost. Poznato je da eterična ulja imaju i antivirusna, antibakterijska i pročišćujuća svojstva.

Korištenjem eteričnih ulja u radnom prostoru doprinosite ugodnijoj radnoj atmosferi, smanjenu stresa zaposlenika i njihovoj boljoj koncentraciji. Dobrim izborom eteričnih ulja miris postaje nenametljivi element povećanja radne učinkovitosti.

Newsletter

Povezane objave

Za što sve koristiti eterična ulja?

Za što sve koristiti eterična ulja?

Kad je riječ o eteričnim uljima, svi znaju kako ih možemo staviti u difuzor kako bi iskoristili prednosti aromaterapije. Ali jeste li znali da postoje i drugi načini na koje možete koristiti svoje eterično ulje koje će pružiti opipljivu korist vama i vašim najdražima?

Koji difuzor odabrati za svoje potrebe?

Koji difuzor odabrati za svoje potrebe?

Difuzori raspršuju lijep miris, pročišćuju zrak u prostoru, doprinose ugođaju, oslobađaju prostor od neugodnih mirisa, podižu raspoloženje. I to sve na potpuno prirodan način. Pandemija koronavirusa naučila nas je da se više…

Primjena aromaterapije u infektivnim bolestima

Primjena aromaterapije u infektivnim bolestima

Infektivne bolesti najčešće su bolesti u ljudi. U zapadnoj civilizaciji njihov utjecaj posljednjih desetljeća nije bio posebno izražen zbog boljih higijenskih uvjeta života, procijepljenosti stanovništva i dostupnosti brze…

Mirisno ozračje povećava prodaju do 20%

Mirisno ozračje povećava prodaju do 20%

Aradhna Krishna definira senzorni ili osjetilni marketing kao alat uz pomoć kojeg se u prodajnom procesu angažiraju potrošačeva osjetila i utječe na njegovo ponašanje. Korištenje osjetilnog/senzornog…

Razlika između ultrazvučnog i klasičnog difuzora

Razlika između ultrazvučnog i klasičnog difuzora

Kao što vjerojatno znate, difuzori su uređaji koji raspršuju čestice eteričnih ulja prostorom. Postoje različite vrste. Najpoznatiji su ultrazvučni difuzori i klasični difuzori ili nebulizatori.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu