Opći uvjeti kupnje

Plaćanje i dostava

Naručenu robu moguće je platiti na dva načina:

 1. Direktno internet bankarstvo, na naš žiro-račun
 2. Online plaćanje

VIRMANOM, UPLATOM NA ŽIRO RAČUN

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte općom uplatnicom, kao i internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo po primitku uplate. U slučaju da Vašu uplatu ne zaprimimo unutar 3 radna dana od završetka narudžbe, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Podaci koje trebate upisati su sljedeći:

Impetu Consulting d.o.o.,

Orebićka ulica 10,

10 000 Zagreb

IBAN: HR7123600001102777445

U poziv na broj odobrenja upišite broj narudžbe (bez znaka #)

ONLINE PLAĆANJE

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Dostava

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Na području Dubrovnika i otoka dostava će trajati 2-3 dana duže.

TROŠAK DOSTAVE

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:

– vrijednost narudžbe do 80 EUR tj. 602,76 HRK – 4,77 EUR tj. 35,94 HRK

– vrijednost narudžbe iznad 80 EUR tj. 602,76 HRK – besplatna dostava

Kad zaprimimo Vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo za dostavu kurirskoj službi.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi, ukoliko je moguće, naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene poslije 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke, pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Predugovorna obavijest

Na uvjete poslovanja i korištenja stranice www.3aallaboutair.com i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08). Obratite posebnu pozornost na razliku uvjeta koji se odnose između kupovine (ugovora) na prodajnom mjestu u trgovini i kupovine (ugovora) sklopljenog na daljinu (Internet trgovina , kupovina putem telefona kataloška prodaja). U uvjetima poslovanja i korištenja možete pronaći i:

OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Ispuniti STANDARDNI INFORMACIJSKI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Impetu Consulting d.o.o. (poduzeće registrirano u Hrvatskoj, matični broj: 081237974, OIB: 93727158638).

Pri naručivanju proizvoda sredstvima daljinske komunikacije Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13).

TROŠKOVI DOSTAVE priopćavaju se prilikom naručivanja i ovise o dostavnoj službi koja će biti izabrana i sukladno tome se naplaćuju.

Impetu Consulting d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima.

NAČINI PLAĆANJA
a) Plaćanje uplatom na žiro račun
b) Plaćanje putem interneta

ISPORUKA PROIZVODA: Naručene artikle isporučujemo putem dostavne službe Overseas Express. Isporuka će uslijediti u roku od 3 do 7 radnih dana od dana narudžbe, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana. Ukoliko je odabrani proizvod nemoguće isporučiti zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednoj pošiljci. Ukoliko zbog stanja zaliha to nije moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

REKLAMACIJE PROIZVODA se priznaju samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje.
Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zamijeniti račun. Bez računa nema reklamacija.
U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostataka ili skrivenih mana, pošaljite na adresu Impetu Consulting d.o.o. ili nas kontaktirajte na broj telefona: +385993106991.

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu (Internet trgovina, kupovina putem telefona, kataloška prodaja) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to (Članak 72. ZZP), u roku četrnaest (14) dana od primitka robe, uz pretpostavku da je prije toga dobio potvrdu prethodne obavijesti.

U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. ZZP). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.ZZP) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti.
Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Ostala prava i obveze su navedene u priloženom Standardnom Informacijskom Obrascu za jednostrani raskid ugovora.

Obavijest o načinu pisanog prigovora potrošača

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte.

Ostali načini podnošenja prigovora:

– na adresu: Impetu Consulting d.o.o., Orebićka ulica 10, 10 000 Zagreb

– na e-mail adresu: info@3aallaboutair.com

Kako bi Vam, sukladno članku 10. stavak 5. Zakona, potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatimna prigovor odgovorili, molimo Vas da navedete Vaše točne kontakt podatke.

Reklamacije i povrati

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju Impetu consulting d.o.o. i to e-mailom na info@3aallaboutair.com, telefonski na +385993106991, pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

– roba nije isporučena po uputama iz narudžbe

– isporučena roba ne odgovara standardima

– je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom,. Ukoliko nešto nedostaje, o nedostatku je nužno odmah obavijestiti Impetu Consulting d.o.o. jer se naknadne reklamacije neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Uvjeti kupovine

Uvjetima kupovine definiran je postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Impetu Consulting d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod i pošalje narudžbu Prodavatelju te plati uplatom na žiro račun ili online plaćanjem. Putem web shopa www.3aallaboutair.com kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Valuta je hrvatska kuna (HRK). Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13)

 1. USLUGE

– Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti iz pozivnog centra.

– Proizvodi na zalihi bit će Vam dostavljeni u roku 3 do 7 radnih dana od dana potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent.

– Cijena proizvoda vidljiva je u formi za narudžbu i prije no što zaključite narudžbu. Na taj se iznos dodaje trošak poštarine, a obavijest se šalje na Vaš e-mail. Sve ove informacije o Vašoj elektronskoj narudžbi primit ćete i elektronskim putem, na elektronsku adresu koju ste naveli u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Ukoliko ne primite ovu obavijest, postoji mogućnost da ste unijeli pogrešnu adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate na: info@3aallaboutair.com ili nazovete +385993106991 kako biste provjerili je li narudžba zaprimljena.

 1. ONLINE KUPOVINA

– Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem izbornika i popunjavanjem elektroničkoga formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kad kupac završi cijeli postupak narudžbe.

– Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu (adresu e-pošte) unesenu u elektronički obrazac.

– Prodavatelj se obvezuje na internetskoj stranici 3aallaboutair.com redovito održavati i davati Posjetiteljima i Kupcima jednoznačne, jasne, lako razumljive informacije o proizvodima u ponudi, na način prilagođen sredstvima daljinske komunikacije.

– U trenutku naručivanja pojedinog proizvoda iz ponude, Korisnik pristajanjem na ove Uvjete korištenja potvrđuje da je obaviješten:
– o imenu, tvrtki ili nazivu, matičnom broju i sjedištu Prodavatelja;
– načinima na koje može iznijeti svoje prigovore;
– proizvodima ili uslugama koji se nude te njihovom nazivu, glavnim svojstvima proizvoda ili usluge;
– cijeni proizvoda ili usluge, uključujući sva porezna i druga davanja;
– troškovima dostave proizvoda;
– načinu plaćanja;
– načinu i roku isporuke proizvoda ili pružanja usluge;
– potrošačkom pravu;
– razdoblju u kojem ponuda ili cijena vrijede;
– Uvjetima korištenja.

– Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili putem e-pošte te ga obavijestiti o navedenom. Kupac tada ima opciju otkazati naručeni proizvod ili zatražiti zamjenski proizvod.

 1. PODACI O ISPORUCI

– Dostava proizvoda se naplaćuje, s uključenim troškovima pakiranja.
Početna cijena poštarine je 30 kuna, a povećava se sukladno težini paketa i načinu otpreme (Overseas Express). Ako proizvod imamo na zalihama, dobit ćete ga u roku 3 do 7 radnih dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

– Naručeni proizvod plaćate uplatom na službeni žiro račun ili online plaćanjem.

 1. POVRAT I REKLAMACIJE PROIZVODA

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda poštanskom uputnicom na Vašu kućnu adresu.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

– 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi

– Proizvodi koje vraćate, moraju pri povratu biti potpuno neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

– Proizvode možete poslati poštom na adresu: Impetu Consulting d.o.o., Orebićka ulica 10, 10 000 Zagreb. Ukoliko proizvod šaljete poštom, šaljete ga o svojem trošku. Novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu uz naše pokriće troška poštarine.

Važna napomena: Ukoliko želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

Za sve dodatne informacije možete nazvati naš broj: +385993106991.

Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača ( ”Narodne novine, br. 41/14, 110/15) Kupac može podnijeti prigovor kojim iznosi svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili na kvalitetu pružene usluge, u pisanom obliku na adresu:

Impetu Consulting d.o.o., Orebićka ulica 10, 10 000 Zagreb, Hrvatskaili e-mail adresu: info@3aallaboutair.com.

Odgovor na pisani prigovor potrošača Prodavatelj će dati u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Iz tog razloga Kupac u svojem prigovoru treba navesti kontakt adresu za dostavu odgovora.

Rok za sve reklamacije iznosi 8 dana od dana primitka robe.

 1. ODUSTAJANJE OD NARUDŽBE

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama 3aallaboutair.com kontaktirajte nas:

– na broj telefona: +385993106991

– na e-mail adresu: info@3aallaboutair.com

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu