Profesionalni difuzori

Pitate se kako povećati produktivnost zaposlenika i potaknuti prodaju? Mi znamo!

Miris je važan alat za povećanje prodaje

Doprinosi ugodnijoj radnoj atmosferi i boljoj koncentraciji

Smanjuje stres

Povećava radnu učinkovitost

Kupnja na upit

Mirisni marketing

Prema istraživanju Sveučilišta Rockefeller u New Yorku, čovjek može zapamtiti 15% onoga što okusi, 5% sadržaja koji vidi, 2% sadržaja koji čuje i 1% onoga što dodiruje, dok mirise pamti čak u 35% slučajeva.

Mirisni marketing je posebna grana osjetilnog (scent) marketinga. Bazira se na percepciji mirisa i načinima na koje se može utjecati na tu percepciju u svrhu promjene potrošačevog ponašanja. Prema Kotleru, mjesto kupnje (odnosno atmosfera) jedna je od izuzetno važnih varijabli pri donošenju odluke o kupnji pojedinih proizvoda. Iz tog razloga miris sve češće postaje važan alat za povećanje prodaje, odnosno alat komunikacije s kupcima. Miris je nemoguće (namjerno) isključiti te trenutno utječe na emocije. Zbog toga sve više poduzeća poseže za mirisom kao važnim alatom za stvaranje prepoznatljivosti između mnogobrojnih konkurentskih brandova. Što više osjeta brend potakne, to će biti uspješniji.

Prirodno.
Prepoznatljivo.
Uravnoteženo.

Profesionalni aroma difuzori

Za raspršivanje naših mješavina eteričnih ulja prostorom koristimo profesionalne aroma difuzore. To su snažni uređaji koji uz pomoć zračne pumpe ravnomjerno raspršuje molekule eteričnih ulja u zrak. U ponudi imamo difuzore različitih snaga i kapaciteta, prilagođene prostorima različitih namjena i veličina. Vrsta i koncentracija ulja koja se raspršuju u prostor prilagođava se Vašim željama i preferencijama, kao i karakteristikama i veličini prostora u koji se difuzor postavlja. Uz pomoć potpuno prirodnih mirisnih mješavina stvara se ugodna i opuštajuća atmosfera u Vašem prostoru, a istodobno se uklanjaju neugodni mirisi.

Kako rade?

Profesionalni aroma difuzori mogu raspršivati eterična ulja direktno u prostor ili se mogu spojiti na ventilacijski sustav u prostoru.

Koja eterična ulja koristiti?

U ponudi imamo već formirane mješavine eteričnih ulja ili možemo esencijalnu mješavinu kreirati samo za Vas, čime ona postaje Vaš prepoznatljivi mirisni logotip.

Način i vrijeme rada?

Način rada, kao i vrijeme rada uređaja i potrošnja ulja mogu se isprogramirati i u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama.

Kako su dobivena eterična ulja?

Eterična ulja su lako hlapljivi, prirodni spojevi dobiveni iz biljaka. Sastoje se od 100% prirodnih organskih eteričnih ulja, bez dodatka sintetskih kemikalija.

Mirise pamtimo duže od prizora, zvukova, okusa i osjećaja. Možemo se sjetiti 65% mirisa nakon jedne godine (istraživanje Rockefeller instituta), dok se viđenog sjećamo samo 50% i to već nakon tri mjeseca.

Čak 80% onoga što okusimo, zapravo se bazira na osjetu mirisa.

75% svih osjetilnih senzacija tijekom dana osjetimo putem osjetila mirisa.

Kako mirisi mogu potaknuti prodaju?

Miris je također važan alat za povećanje prodaje, odnosno alat komunikacije s kupcem. Istraživanja su pokazala da, pri donošenju odluke o kupnji proizvoda, prodajno mjesto, odnosno atmosfera igra vrlo važnu ulogu. Miris je nemoguće (namjerno) isključiti te trenutno utječe na emocije. Zbog toga sve više poduzeća poseže za mirisom kao važnim alatom za stvaranje prepoznatljivosti između mnogobrojnih konkurentskih brandova.

Kako mirisi mogu povećati produktivnost zaposlenika?

Korištenjem eteričnih ulja u radnom prostoru doprinosite ugodnijoj radnoj atmosferi, smanjenu stresa zaposlenika i njihovoj boljoj koncentraciji. Dobrim izborom eteričnih ulja miris postaje nenametljivi element povećanja radne učinkovitosti.

Ugodne, dobro izbalansirane kombinacije prirodnih mirisa od eteričnih ulja djeluju opuštajuće na ljude, a mogu djelovati i stimulativno, uveseljavajuće, povećati koncentraciju i učinkovitost. Poznato je da eterična ulja imaju i antivirusna, antibakterijska i pročišćujuća svojstva. Zbog toga mi stvaramo mirisne mješavine od čistih eteričnih ulja, koje ne samo da izuzetno ugodno mirišu, već imaju blagotvoran utjecaj na zdravlje čovjeka i dobre su za okoliš.

Gdje se nalazimo?

Adresa

Orebićka ulica 10

10 000 Zagreb

Kontakt

+385993106991
info@3aallaboutair.com

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku

2 + 13 =

Pratite nas

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu