Besplatna dostava iznad 80 EUR (602,76 HRK) na području cijele Hrvatske!

Bočice za eterična ulja

0,62 (4,67 kn) 0,88 (6,63 kn)

Ultraljubičasto, biofotoničko staklo

Osnovne informacije

Karakteristike ultraljubičastog, biofotoničkog stakla:Sunčeva svjetlost je jedan od najvažnijih resursa na Zemlji. Potrebna za svim živim bićima. Međutim, sunčeva svjetlost također može imati štetni učinak. Ako prirodni proizvod – nakon što dosegne zrelost – nastavi biti izložen punoj sunčevoj svjetlosti, slijedi ubrzano molekularno raspadanje. Jedinstvene karakteristike našeg ultraljubičastog svjetla filtriraju štetne zrake spektra vidljive svjetlosti i dopuštaju ulazak dijelova UVA i infracrvenih svjetlosnih valova, koji pomažu u održavanju svježine proizvoda pohranjenih u našim bočicama dulje vrijeme.Točnije, ultraljubičasto svjetlo dopušta 25%-45% penetracije svjetlosti u rasponu od 380-420 nanometara (ljubičasta i UVA-frekvencija) te oko 60% penetracije u rasponu od 730-1050 nanometara (infracrvena frekvencija). Čini se da ovi dijelovi svjetlosnog spektra energiziraju organske molekule proizvoda pohranjenih u njima i produžuju im život.Mala količina vidljive ljubičaste svjetlosti koja je dopuštena daje staklu prelijepu tamnoljubičastu boju.Budući da su mnogi današnji proizvodi prerađeni i često puni konzervansa, oni sadrže vrlo malo ili nimalo biofotona. Ovi proizvodi ne sadrže razine energije korisne za žive stanice. Naše bočice od ultraljubičastog stakla također djeluju kao barijera, sprječavajući gubitak biofotona iz proizvoda pohranjenog unutar, čineći konzervanse manje potrebnim. Ultraljubičasto staklo je jedino poznato staklo koje nudi ovu važnu zaštitu, osiguravajući da miris, boja, bioenergija i druga svojstva vašeg proizvoda ostaju duže očuvani. Ispitivanja su pokazala da proizvodi pohranjeni u proizvodima izrađenim od ultraljubičastog stakla zadržavaju svoje prepoznatljive kvalitete dulje vrijeme, čak  godinama.

DOSTAVA I POVRAT

Proizvode dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Na području Dubrovnika i otoka dostava će trajati 2-3 dana duže.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Više info na linku.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu