Besplatna dostava iznad 600 HRK na području cijele Hrvatske!

Mandarina (Citrus reticulata) – Eterično ulje 10 ml

6 na zalihi

75,00kn (9,95 €)

Indicirano je kod nesanice, stresa, uznemirenosti, loše i usporene probave, astme i alergije. Dobro djeluje kod opće slabosti organizma i umora, snižava krvni tlak, ublažava palpitacije. Koristi se u tretiranju dječjih noćnih strahova i mora te duboke tuge. Eterično ulje mandarine osvježava, harmonizira, budi životnu radost, pa je indicirano kod osoba koje su izgubile sposobnost radovanja malim stvarima.

6 na zalihi

Osnovne informacije

Mandarina je ime dobila po Mandarinima, vladarima u staroj Kini, koji su to voće poklanjali u znak pažnje. Mandarina je drvo koje naraste do šest metara, sjajnih listova i sitnih plodova koji sazrijevajući mijenjaju boju od zelene do narančaste. Vrlo je popularno voće i danas postoji mnogo kultivara koji se uzgajaju u mediteranskom bazenu, Brazilu i SAD-u. U širokoj je upotrebi u prehrambenoj i farmakološkoj industriji.

Indikacije i djelovanje

Eterično ulje mandarine zbog ugodna mirisa naziva se uljem dječje radosti. Vrlo je sigurno za upotrebu i jedno je od ulja za tretiranje djece (u Francuskoj ga tradicionalno koriste za smanjenje probavnih tegoba u djece). Indicirano je kod nesanice, stresa, uznemirenosti, loše i usporene probave, astme i alergije. Dobro djeluje kod opće slabosti organizma i umora, snižava krvni tlak, ublažava palpitacije. Koristi se u tretiranju dječjih noćnih strahova i mora te duboke tuge.

Eterično ulje mandarine osvježava, harmonizira, budi životnu radost, pa je indicirano kod osoba koje su izgubile sposobnost radovanja malim stvarima. Ono budi dijete u nama i poziva na igru.

ETERIČNO ULJE
Botanički naziv: Citrus reticulata
Podrijetlo: Italija
Uzgoj: Konvencionalni uzgoj
Dobivanje: Tiještenje
DOSTAVA I POVRAT

Proizvode dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Na području Dubrovnika i otoka dostava će trajati 2-3 dana duže.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Više info na linku.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu