Besplatna dostava iznad 600 HRK na području cijele Hrvatske!

Pačuli (Pogostemon cablin) 10 ml – Eterično ulje 10 ml

3 na zalihi

75,00kn (9,95 €)

Upotrebljava se kod hemoroida, proširenih vena, seboreje, akni i upalnih procesa i stanja kože. Potpomaže rad slezene i gušterače, podiže imunitet i pogodan je za osobe čiji je imunološki sustav oslabio zbog pretjeranog rada, zbog čega postaju podložne infekcijama. Njegov topli miris blagotvorno djeluje na osobe koje pate od umora prouzročenog pretjeranom mentalnom aktivnošću.

3 na zalihi

Osnovne informacije

Pačuli ima dugu tradiciju kao ljekovita biljka. Upotrebljavao se kao sredstvo za sprečavanje groznice i epidemija, protiv ugriza zmija i insekata, a bio je cijenjen i kao repelent. U 19. stoljeću koristio se za mirisanje indijskih šalova i tkanina. Koristi se mnogo u industriji parfema, odličan je fiksator, a njegov miris povezan je s ”djecom cvijeća” jer se mnogo koristio upravo u tom razdoblju.

Indikacije i djelovanje

Upotrebljava se kod hemoroida, proširenih vena, seboreje, akni i upalnih procesa i stanja kože. Potpomaže rad slezene i gušterače, podiže imunitet i pogodan je za osobe čiji je imunološki sustav oslabio zbog pretjeranog rada, zbog čega postaju podložne infekcijama. Njegov topli miris blagotvorno djeluje na osobe koje pate od umora prouzročenog pretjeranom mentalnom aktivnošću. Pačuli oslobađa put emocijama koje potiskujemo, a samim time dopušta otpuštanje i oslobađanje emocionalnog ”smeća” koje nam onemogućuje da krenemo naprijed.

Pačuli nosi poruku mira, osjećaj slobode, sreće i cjelovitosti.

ETERIČNO ULJE

Botanički naziv: Pogostemon cablin

Podrijetlo: Singapur

Uzgoj: Konvencionalni uzgoj

Dobivanje: Destilacija vodenom parom

DOSTAVA I POVRAT

Proizvode dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Na području Dubrovnika i otoka dostava će trajati 2-3 dana duže.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Više info na linku.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu